افزایش ساعت بازدید از برج میلاد تا 12 بامداد
به گزارش مجله یگانه، روابط عمومی برج میلاد تهران از افزایش ساعت فعالیت این مجموعه از ساعت 10 تا ساعت 24 اطلاع داد.

روابط عمومی برج میلاد در اطلاعیه ای با اشاره به واکسیناسیون عمومی شهروندان و خاتمه یافتن محدودیت تردد شبانه، از افزایش ساعت فعالیت این مجموعه به عنوان قطب فرهنگی و گردشگری مرکز اطلاع داد.
در این اطلاعیه آمده است که زمان خرید بلیط بازدید از مجموعه برای رفاه حال شهروندان و مخاطبان تا ساعت 21 افزایش پیدا نموده است. ازاین رو، علاقه مندان قادر خواهند بود که از طبقات سازه راس، بخش های گردشگری، موزه مشاهیر، گنبد آسمان و سکوی دید باز تا ساعت اعلام شده بازدید نمایند. علاوه بر این، بخش های خدماتی مجموعه مانند رستوران ها، مجموعه هفتا و مراکز تفریحی نیز تا ساعت 24 پذیرای شهروندان خواهند بود.
شایان ذکر است که امکان تهیه بلیط از گیشه و دستگاه های فروش الکترونیک بلیط صرفا بین ساعت 10 تا 21 میسر خواهد بود و پس از این بازه زمانی امکان تهیه بلیط برای همان روز وجود نخواهد داشت.
منبع: کجارو / iqna.ir