خبرنگاران تشدید طرح نظارت بر مراکز فرآورده های دامی تا فروردین ماه 1400
به گزارش مجله یگانه، تهران- خبرنگاران- معاون توسعه و مدیریت منابع اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی استان تهران از 25 اسفندماه آغاز و تا 14 فروردین ماه 1400 ادامه دارد.

به گزارش روز جمعه خبرنگاران از سازمان دامپزشکی استان تهران، محمد رحیمی، هدف از اجرای این طرح را ارتقای سطح بهداشتی، حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم استان مطرح نمود.
وی ادامه داد: گروه های ثابت و سیار دامپزشکی استان برای نظارت دقیق به صورت سرزده از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید می کنند.
این خبر می افزاید: درواپسین روزهای خاتمه سال معاون توسعه و مدیریت منابع اداره کل دامپزشکی استان تهران به همراه رئیس سازمان دامپزشکی کشور، معاون وزیر جهاد کشاورزی، رئیس سازمان جهاد استان تهران و رئیس پشتیبانی امور دام کشور با حضور در کشتارگاه های صنعتی استان، نحوه کشتار، نظارت های بهداشتی دامپزشکی، فرایند توزیعب بازار مرغ را از طریق سامانه رهتاب مورد بازدید و بررسی کارشناسی قرار دادند.
در ادامه آمده است: همچنین برخی از مسئولان استانی و کشوری دامپزشکی، جهاد کشاورزی و امور دام در راستای نظارت برفرایند توزیع و تنظیم بازار و کنترل قیمت مرغ از کشتارگاههای صنعتی ماکیان الوان، کشتارگاه خلج و کشتارگاه ایران تیهو در استان دیدن کردند.
منبع: ایرنا