خبرنگاران هشت هزار متر اراضی ملی در سرپل ذهاب رفع تصرف شد
به گزارش مجله یگانه، قصرشیرین - خبرنگاران - فرمانده انتظامی سرپل ذهاب گفت: هشت هزار مترمربع اراضی ملی تصرف شده در این شهرستان توسط زمین خواران با تلاش ماموران انتظامی آزاد سازی شد.

سرهنگ منوچهر رضایی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران اضافه کرد: در پی شکایت اداره منابع طبیعی مبنی بر تصرف اراضی ملی توسط فردی و صدور حکم دادگاه مبنی بر خلع ید از این اراضی ملی، ماموران پاسگاه قلعه شاهین با همراهی نماینده منابع طبیعی برای اجرای حکم به روستای امامیه علیا مراجعه کردند.
وی گفت: ماموران انتظامی نسبت به خلع ید از زمین مذکور به مساحت هشت هزار متر مربع اقدام و آن را به اداره منابع طبیعی تحویل دادند.
فرمانده انتظامی سرپل ذهاب گفت: نیروی انتظامی با پشتیبانی دادستانی با افرادی که قصد تصرف در اراضی ملی را داشته برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.
سرهنگ رضایی اضافه کرد: از مردم درخواست می شود در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک با پلیس 110 تماس بگیرند.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از 90 هزار تن جمعیت و برخورداری از 48 کیلومتر نوار مرزی با عراق، بیش از 88 هزار هکتار عرصه منابع طبیعی جنگل و مرتع دارد.
منبع: ایرنا