خوردن سیر و زنجبیل برای مقابله با کرونا فایده دارد؟
به گزارش مجله یگانه، ایسنا/ یک عضو هیئت علمی گروه تغذیه بالینی دانشگاه شهید بهشتی چند توصیه تغذیه ای برای مقابله با کرونا داشت و گفت: غذاهایی که ما می خوریم باید کافی و در تعادل باشند تا این سیستم خوب کار کند و به این باورهای غلط روی نیاوریم که در رابطه با بیماری کرونا حتما باید فقط سیر یا زنجبیل بخوریم. سیستم ایمنی یک سیستم جامع و کامل است و برای اینکه خوب کار کند احتیاج داریم که تغذیه سالم و متعادل داشته باشیم.

احسان حجازیان در این باره اظهار کرد: سیستم ایمنی مجموعه ای از اندام ها، سلول ها و بافت هاست که در سرتاسر بدن پخش شده اند و در واقع یک سیستم منسجم و یکپارچه است که می تواند بدن را در مقابل عوامل بیماری زا حفاظت کند.
وی اضافه کرد: غذاهایی که ما می خوریم باید کافی و در تعادل باشند تا این سیستم خوب کار کند و به این باورهای غلط روی نیاوریم که در رابطه با بیماری کرونا حتما باید فقط سیر یا زنجبیل بخوریم. سیستم ایمنی یک سیستم جامع و کامل است و برای اینکه خوب کار کند احتیاج داریم که تغذیه سالم و متعادل داشته باشیم.
حجازیان با بیان اینکه منظور از تغذیه سالم و متعادل این است که تمام اجزای آن به طور کافی و در تعادل به بدن برسند، گفت: گاهی وقتی این مواد بیشتر از حد احتیاج به بدن می رسد و فرد دچار چاقی می گردد همین بیشتر از حد رسیدن باعث می گردد که سیستم ایمنی بدن ما دچار ضعف گردد.
وی تاکید نمود: تغذیه سالم یعنی از میان مواد غذایی که لازم داریم بهترین ها را انتخاب کنیم.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با حضور در رادیو گفت وگو درباره منابع پروتئینی نیز توصیه کرد: بهتر است که پروتئین ها از منابع گیاهی چون حبوبات به بدن برسد و اگر قرار است افراد از گوشت استفاده نمایند گوشت سفید مصرف نمایند. گوشت قرمز حاوی اسیدهای چرب اشباع است که در نهایت می تواند باعث التهاب بیشتر در بدن گردد و سیستم ایمنی را تضعیف کند.
منبع: همگردی