فرصت نمایشگاه مجازی کتاب تهران و آشنایی با ناشران تخصصی
به گزارش مجله یگانه، خبرنگاران ، عاکف اوزتورک، مدیرانتشارات موسیملر: رشد سریع تکنولوژی و به ویژه پیشرفت روزافزون در حوزه های ارتباطی، ماهواره ها و اینترنت باعث تحولات پُرشتاب در جوامع بشری شده و آثار مثبت و منفی فراوانی در پی داشته است.
ازاین میان، شیوع covid-19 با تغییراتی که در سراسر جهان ایجاد کرد، دستاوردهای زیادی را به همراه داشت. ازجمله آن ها می توان به عمومی بودن فضای مجازی نام برد که به هر فردی در هر نقطه از جهان امکان می دهد ازطریق این فناوری به آسان ترین وجه، جدیدترین اطلاعات مورد علاقه خود را به دست آورد و مرزهای جغرافیایی تا کنون نتوانسته مانع استفاده از فضای مجازی و گسترش روزافزون آن شود.
نمایشگاه مجازی کتاب تهران نیز یک اتفاق مبارک در این راستا است. در کنار آن، وبینار تخصصی 5 + 5 در قالب تالار گفت وگو، گردهمایی ناشران ایرانی و ناشران کشور ترکیه به همت بخش بینالملل خانه کتاب و ادبیات ایران، اتفاق و فرصت خوشایندی بود که از ابعادی برای خود من و از جهاتی دیگر کارگشا واقع شد. تشکر می کنم از عاملان این هم اندیشی به خاطر معرفی بهترین ناشران کودک و نوجوان ایرانی و همچنین معرفی آثار آن ها در صفحه نمایش که امری خلاقانه در فضای مجازی به حساب می آمد؛ در ضمنً تشکیل گروه تعاملی بین ناشران ایرانی و ترکیه در فضای مجازی و درگاه ارتباطی ناشران ایران به ما امری قابل تقدیر است.
انتشارات موسیملر، تا به امروز رایت کتاب های بسیاری را در حوزه ادبیات کودک و نوجوان بچه ها از کشورهای مختلف، به ویژه ایران، مالزی و پاکستان خریداری کرده و قطعاً تلاش خود را برای خرید بیشتر ادامه خواهد داد. البته ایران، بهعنوان کشور دوست و همسایه جایگاه علی حده ای دارد. ایران درخصوص ادبیات کودک و نوجوان، نیز تصویرگری کتابهای کودک جایگاه ویژه ای دارد و امیدواریم بتوانیم با ادامه این نوع همکاری ها تبادلات فرهنگی بیشتری با ایران داشته باشیم.
در انتها، صمیمانه از همه مسئولان و عاملانی که در برگزاری اولین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نقش داشتند و از کسانی که برای برگزاری هم اندیشی ناشران ایرانی و ترکیه در موضوع ادبیات کودک و نوجوان دعوت از ناشران مطرح ترکیه و ایران و نیز ادامه ارتباط با ناشران ترکیه درخصوص تبادل نشر، پس از نشست فعالیت داشتند، قدردانی کنم.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران