ظرفیت گروه های مردمی و جهادی برای مقابله با طوفان زرآباد فعال شود
به گزارش مجله یگانه، سرپرست فرمانداری زرآباد گفت: پیرو صدور اخطاریه هواشناسی در مورد فعالیت طوفان حاره ای در نوار ساحلی جنوب سیستان و بلوچستان در صورت بروز بحران ضرورت دارد گروه های مردمی و جهادی امدادرسانی پای کار باشند.

نعمت الله نجاری سرپرست فرمانداری زرآباد در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های خبرنگاران از زاهدان ، گفت: پیرو صدور اخطاریه هواشناسی در مورد فعالیت طوفان حاره ای در نوار ساحلی جنوب سیستان و بلوچستان در دو روز آینده، با توجه به کمبود امکانات و ضعف زیرساختی در شهرستان تازه تاسیس زرآباد، در صورت بروز بحران ضرورت دارد گروه های مردمی و جهادی امدادرسانی پای کار باشند.
او اضافه نمود: در صورت جاری شدن سیلاب بسیاری از محورهای مواصلاتی سطح شهرستان مسدود می شود و دسترسی به روستاها بسته می شود که نیاز است همه مردم برای مدیریت این شرایط همراهی کنند.
نجاری ادامه داد: جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان با رویکرد پیش بینی تمهیدات لازم برای مواجهه با طوفان و مخاطرات احتمالی ناشی از آن امروز در فرماندرای زرآباد برگزار شده و پیرو آن مدارس شهرستان برای دو روز آینده تعطیل اعلام شده است.
ع
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان