تهیه کیک شیر با شکلات داغ بدون فر
به گزارش مجله یگانه، کیک شیر داغ شکلاتی طعم بی نظیری دارد و هر چقدر پودر کاکائو شما مرغوب تر باشد رنگ کیک شما تیره تر می گردد و در نتیجه یک کیک کاکائویی با طعم و بافت عالی خواهید داشت.
کیک شیر با شکلات داغ یکی از کیک های بسیار پر هوادار است که پف بسیار خوبی دارد و بافت بسیار نرم و پنبه ای را تشکیل می دهد. شما می توانید این کیک خوشمزه را داخل فر یا قابلمه بپزید و برای تزیین و سرو از انواع سس های شکلاتی و کاراملی استفاده نمایید. کیک شیر داغ شکلاتی مخصوص کسانی است که طعم و مزه کیک های شکلاتی را دوست دارند. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک شیر با شکلات داغ
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر دانه ریز 100 گرم معادل 1/2 پیمانه
- روغن مایع 50 گرم معادل 1/4 پیمانه
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- آرد سفید 93 گرم یا 3/4 پیمانه
- پودر کاکائو 25 گرم معادل 1/4 پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
- شیر 120 گرم معادل 1/2 پیمانه
- کره 50 گرم
- کره سرد به مقدار لازم
طرز تهیه کیک شیر با شکلات داغ
مرحله اول
ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید و با یاری ترازو یا پیمانه مخصوص شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی مواد را مقدار بگیرید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو و جوش شیرین را با هم مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بگذارید. فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم گردد. برای پخت بدون فر نیز یک قابلمه را روی حرارت بگذارید تا داغ گردد.
مرحله دوم
در ادامه باید کره را داخل یک شیر جوش بریزید و شیر را اضافه کنید و بگذارید تا کره ذوب گردد. شکر و تخم مرغ و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار گردد. این زمان به قدرت همزن برقی شما بستگی دارد و 3 الی 4 دقیقه طول می کشد.
مرحله سوم
در ادامه باید روغن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد مواد خشک ترکیب شده در مرحله اول را به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک هم بزنید تا خوب مخلوط گردد. سپس کره و شیر را همان طور که داغ است به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. دقت کنید بیش از مقدار هم نزنید تا بافت کیک ریز و یکدست در بیاید.
مرحله چهارم
حالا باید مایه کیک تهیه شده را در قالب چرب شده یا قابلمه داغ شده بریزید. کره نرم شده را داخل قیف بریزید و به صورت یک خط باریک در جهت طول قالب بکشید. در سرانجام قالب را در فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد. برای پخت بدون فر نیز باید داخل قابلمه با در بسته به مدت 50 دقیقه زمان دهید تا کیک بپزد و در سرانجام با سس شکلاتی سرو کنید. این کیک را کنار مربای هویج و گردو خانگی خوشمزه هم می توانید سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه کیک شیر با شکلات داغ
- برای فرهای برقی باید دما را روی 160 درجه قرار دهید و فن را روشن کنید و به مدت 25 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد.
- برای نتیجه بهتر از ترازو بهره ببرید.
- افزودن جوش شیرین باعث پف بهتر کیک می گردد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی سوپ با جو پرک، ساده و سریع را بخوانید.
منبع: پیام دلتا