ساخت وساز غیر مجاز یک پتروشیمی در محوطه باستانی نجیرم متوقف شد
به گزارش مجله یگانه، نصراله ابراهیمی، معاون میراث فرهنگی استان بوشهر در این باره گفت: روز پنج شنبه 1 آبان 1399 یکی از شرکت های پتروشیمی واقع در شهرستان دیّر، اقدام به پاکسازی اراضی محدوده شرکتی خود نموده بود که پس از کسب اطلاع با برقراری تماس و اعزام یگان حفاظت و مدیر شهرستان به محوطه تاریخی، کار به صورت موقت تعطیل شد.

با ما همراه باشید و درباره ساعت اینترنتی بیشتر بدانید.
او افزود: این شرکت پتروشیمی بدون استعلام از میراث فرهنگی استان اقدام به چنین کاری نموده و در حال حاضر فعالیت ساختمانی در این مخوطه تاریخی به طور موقت و با ورود دستگاه قضایی تعطیل شده است.
ایسنا نوشت، معاون میراث فرهنگی استان بوشهر با اشاره به اهمیت این محوطه تاریخی در انتها افزود: طی تماس تلفنی با مسئولین پتروشیمی مسقر در محوطه تاریخی مقرر شد آنالیز این منطقه با حضور میدانی کارشناسان میراث فرهنگی استان طی امروز و فردا برای معین محدوده آثار تاریخی انجام گردد و در انتها نتیجه کارشناسی به آنان اعلام گردد.
منبع: گردشبان