شما بگویید: حسگر اثر انگشت درون نمایشگر یا سنسور تشخیص چهره؟

به گزارش مجله یگانه، در این مقاله قصد داریم با آنالیز یک سری موارد به این نتیجه برسیم که کدام روش امنیتی گوشی های هوشمند امروزی امن تر، سریع تر و به طور کلی بهتر است. حسگر اثر انگشت درون نمایشگر یا سنسور تشخیص چهره؟

شما بگویید: حسگر اثر انگشت درون نمایشگر یا سنسور تشخیص چهره؟

در بین افرادی که از گوشی های هوشمند مجهز به حسگر اثر انگشت استفاده می نمایند، دو نوع باور وجود دارد. یک اینکه آن را به عنوان روشی برای باز کردن سریع گوشی خود در نظر می گیرند و دیگر اینکه از آن به عنوان راهی برای حفظ اطلاعات شخصی خود استفاده می نمایند.

بین شرکت هایی که گوشی های هوشمند می سازند نیز دو باور وجود دارد. عده ای از شرکت ها همانند اپل که که در بین شرکت های بزرگ سانده گوشی های هوشمند، جز اولین شرکت هایی بود که باز کردن قفل گوشی با استفاده از حسگر اثر انگشت را بنا نهاد، به مرور تصمیم گرفتند این روش را رها نموده و به سمت قابلیت جدیدی تحت عنوان Face ID قدم بردارد که گفته می گردد سریع تر و امن تر نیز هست. عده ای دیگر نیز وجود دارند که همچنان به کیفیت اثر انگشت اعتقاد داشته و لذا شکل و شمایل آن را ارتقا داده و آن را به درون نمایشگر آورده اند.

هکرها با استفاده از اثر انگشت روی لیوان می توانند گوشی ها را آنلاک نمایند

حسگر های اثر انگشت از پشت گوشی به درون نمایشگر راه یافته اند تا هنگامی که گوشی روی میز واقع شده است کاربر مجبور نباشد حتما آن را بلند کند و انگشت خود را روی بخش مربوطه قرار دهد. اکثر گوشی هایی هم که از حسگر اثر انگشت به عنوان سیستم امنیتی گوشی خود استفاده می نمایند از سرعت نسبتا خوبی برخوردارند. اما بعضی از شرکت ها همانند سامسونگ هنوز در بخش سرعت و دقت این سنسور های التراسونیک با چالش روبرو هستند و باعث شده اند کاربران همان حسگرهای اپتیکال را ترجیح دهند.

سنسور تشخیص چهره اما بسیار سریع است. حتی شاید سریع تر از اثر انگشت. هنگامی هم که صورت ما مقابل آن قرار گیرد، فرایند باز شدن گوشی به سرعت و با دقت بسیار بالایی صورت می گیرد. اما خب مشکلاتی نیز گریبان گیر این سنسورهاست. برای مثال سنسور تشخیص چهره بکار رفته در گوشی های گوگل حتی هنگامی که خوابیده باشید نیز گوشی را باز می نماید که می تواند بسیار آزاردهنده باشد. البته این قابلیت در گوشی های اپل به صورتی تعبیه شده که ابتدا هوشیاری شما را سنجیده و اگر بیدار باشید گوشی را باز می نماید. همچنین گزارش شده در بعضی موارد فرزندان یا برادر و خواهر دو قلو به خاطر شباهت بسیار زیاد به کاربر پیروز شده اند گوشی را با تشخیص چهره باز نمایند!

کدام یک سریع تر است؟ Face ID اپل یا تشخیص چهره پیکسل 4؟

علاوه بر این ها، برای استفاده از سنسور تشخیص چهره، پیکسل 4 و آیفون ها مجاب به استفاده از سنسورهایی شده اند که کمی بزرگ هستند و در نهایت موجب اشغال فضای زیادی در بخش جلوی نمایشگر شده اند. البته این حواشی ایجاد شده آنقدر بزرگ و آزاردهنده نیست اما خب در مقایسه با نمایشگر های کنونی گوشی هایی چون سامسونگ، شیائومی و…، از حاشیه بیشتری برخوردارند.

در شرایط ایده آلی که در آینده ای نزدیک رقم خواهد خورد، هم سنسور اثر انگشت و هم سنسور تشخیص چهره در زیر نمایشگر مخفی خواهند شد و لذا حاشیه ای به آن ها اختصاص داده نمی گردد. البته در خصوص تشخیص چهره شاید باید مدت زیادی منتظر بمانیم چون در حال حاضر حسگرهای اثر انگشت درون نمایشگر مخفی شده اند. شاید این اتفاق زمانی محقق گردد که شرکت ها بتوانند دوربین های سلفی را در زیر نمایشگر مخفی نمایند که البته بعضی ها در حال کار روی این قابلیت نیز هستند.

با همه این تفاسیر، آیا ترجیح می دهید گوشی که خریداری می کنید از قابلیت سنسور اثر انگشت بهره مند باشد یا تشخیص چهره؟

سیستم تشخیص چهره چگونه کار می نماید؟

منبع: gsmarena

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 14 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: farzin-yeganeh.ir شناسه مطلب: 58

به "شما بگویید: حسگر اثر انگشت درون نمایشگر یا سنسور تشخیص چهره؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شما بگویید: حسگر اثر انگشت درون نمایشگر یا سنسور تشخیص چهره؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید