غذای بدون گوشت، مقرون به صرفه و مدرن برای کسانی که تنوع غذایی را دوست دارند
به گزارش مجله یگانه، خوراک ها اصولا غذاهایی ساده و معمولا اگر بدون گوشت پخته شوند مقرون به صرفه هستند. اگر هوادار بادمجان هستید، می توانید خوراک ورقه بادمجان را با سبزیجات مختلف بپزید و در کنار دیگر غذاهایتان در مهمانی سرو کنید.
در روش تهیه این خوراک ما گوشت را هم اضافه نموده ایم اکا اگر به هر علتی شما به گوشت دسترسی ندارید و یا گوشت دوست ندارید می توانید این غذا را بدون گوشت هم تهیه کنید که در این صورت جزو خوراک های مقرون به صرفه به شمار میرود.
1. بادمجان و هویج را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه خرد کنید. نخودفرنگی را هم آب پز کنید و کناری بگذارید.
2. در تابه اندازهی روغن بریزید و پیاز و گوشت را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی تفت دهید. در این فاصله هویج را هم آب پز کنید و همراه با حلقه های بادمجان در تابه دیگری حاوی روغن تفت دهید.
3. تابه ای آماده کنید و ابتدا گوشت، پس از آن حلقه های هویج و بادمجان و سپس نخودفرنگی و گوجه فرنگی خام را در تابه بچینید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید. وقتی مواد کمی داغ تر شد، سه عدد تخم مرغ را روی مواد شکانده و در تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها به همان صورت سفت شوند. هنگام سرو این خوراک طوری آن را در ظرف موردنظر بکشید که شکل تخم مرغ ها همان طور حفظ گردد.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر
3 عدد تخم مرغ
3 عدد بادمجان میانه
3 عدد گوجه فرنگی میانه
(حلقه حلقه کنید)
2 عدد هویج میانه
2 ق س رب گوجه فرنگی
300 گرم گوشت چرخ نموده
یک عدد پیاز
(نگینی خرد کنید)
5 ق س نخودفرنگی
4 ق س روغن مخصوص سرخ کردن
به اندازه لازم
نمک، فلفل و زردچوبه
یه جور دیگه
اگر عجله دارید، به جای پختن نخودفرنگی از نخودفرنگی کنسروی بهره ببرید.
منبع: همشهری آنلاین