فیله حلزونی با سس فسنجان، یک غذای نو
به گزارش مجله یگانه، این غذا از دو بخش تشکیل می گردد و شما می توانید به راحتی برای شام یا ناهار و تنوع غذا فیله حلزونی با سس فسنجان را تهیه کنید.
فیله حلزونی با سس فسنجان یکی از خورشت های بسیار ساده و سریع است که طرز تهیه ساده و آسانی دارد و شما می توانید به سرعت این غذا را تهیه کنید. اگر برای شما مهمان سرزده آمده و دوست دارید یک غذای خوشمزه در کمترین وقت تهیه کنید فیله حلزونی با سس فسنجان را به همراه یک پلو زعفرانی و یک ته دیگ خوشمزه سرو کنید. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فیله حلزونی با سس فسنجان
- فیله مرغ 6 عدد
- ماست پرچرب 2 قاشق غذاخوری
- زعفران به اندازه لازم
- پیاز 1 عدد
- گردو 1/2 پیمانه
- رب انار ملس 3 قاشق غذاخوری
- آب نارنج 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و پودر زنجبیل به اندازه لازم
طرز تهیه فیله حلزونی با سس فسنجان
مرحله اول
ابتدا فیله مرغ را با یاری گوشتکوب یا بیفتک بکوبید تا کمی پهن تر گردد ولی زیاد نازک نباشد. سپس هر فیله را با توجه به بزرگی آن از طول برش بزنید و به دو یا سه قسمت تقسیم کنید. هر فیله را با کمی نمک و فلفل سیاه و ماست و زنجبیل و کمی زعفران و مزه دار کنید و چند ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
در ادامه هر نوار فیله را دو یا سه دور رول کنید و روی یک سیخ چوبی فیکس کنید یا با یاری با خلال دندان این کار را انجام دهید. داخل یک تابه کمی روغن بریزید و سیخ های چوبی را داخل تابه قرار دهید. روی شعله کم بگذارید تا فیله ها سرخ و خوشرنگ گردد.
مرحله سوم
در ادامه باید سس فسنجان را تهیه کنید. یک پیاز را پوست بگیرید و رنده بزنید و داخل تابه قرار دهید. کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی سبک گردد. گردو ریز و آسیاب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا بوی خامی گردو ها گرفته و خوشرنگ گردد.
مرحله چهارم
رب انار را به مواد اضافه کنید و 1/2 پیمانه آب سرد روی مواد بریزید و هم بزنید تا کم کم جوش بیاید. آب نارنج و کمی فلفل اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا ریز جوش بزند. در خاتمه صبر کنید تا سس جا بیفتد و فیله های سرخ شده را روی آن قرار دهید و سرو کنید. برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر، چند غذای ساده مخصوص تابستان را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه فیله حلزونی با سس فسنجان
- گردو ها را زیاد تفت ندهید تا مزه تلخی به خود نگیرد.
- می توانید از رب نارنج نیز بهره ببرید.
- اگر رب انار شما ترش بود کمی شکر اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی خورشت مرغ و سیب زمینی را بخوانید.
منبع: پیام دلتا