ماجرای فراوری خودروهای تمام برقی در ترکیه، عربستان و مصر ، عکس (تور ترکیه)

به گزارش مجله یگانه، دیجیاتو نوشت: آینده صنعت خودرو به پیشرانه های برقی گره خورده و تمامی شرکت های بزرگ درحال حرکت به سمت اتومبیل های الکتریکی هستند. با توجه به شرایط موجود، مسلماً کشورها و شرکت هایی برنده خواهند شد که در مسیر برقی شدن خودروها، از رقبای خود پیشی بگیرند.

ماجرای فراوری خودروهای تمام برقی در ترکیه، عربستان و مصر ، عکس (تور ترکیه)

بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.

عربستان سعودی که بزرگ ترین صادرنماینده نفت محسوب می گردد، برنامه های بلندپروازانه ای دارد. شاید بدانید صندوق سرمایه گذاری این کشور در سال 2018 با اختصاص 1 میلیارد دلار در استارتاپ لوسید سرمایه گذاری کرد. احتمالاً این را نیز می دانید که با توافقات طرفین قرار است شرکت لوسید کارخانه ای را برای فراوری خودروهای برقی در خاک عربستان احداث کند.

در کنار سرمایه گذاری در برند لوسید، عربستان سعودی حالا برند ملی سیر (Ceer) را دارد. این برند به طراحی، فراوری و فروش انواع خودرو با پیشرانه برقی مشغول خواهد شد. همکاری با برند فاکسکان برای ساخت خودروهای پیشرفته، دیگر سیاستی است که عربستان سعودی دنبال می نماید. خودروهای این برند تایوانی تحت برند فاکستران (Foxtron) و با تکنولوژی ب ام و توسعه می یابند.

نکته جالب این است که عربستان سعودی هدف فراوری 150 هزار خودروی برقی تا سال 2026 را دنبال می نماید. برای دستیابی به این هدف، به خریداران خودروهای برقی در ناوگان های بزرگ، مشوق هایی اعطا خواهد شد. بعلاوه قرار است اتوبوس های دیزلی با نمونه های سبز و الکتریکی جایگزین شوند.

ترکیه و تأسیس برند ملی توگ

با وجود اهداف جاه طلبانه، عربستان سعودی درحال حاضر صرفاً یک واردنماینده خودرو است. اما همسایه شمال غرب ایران، یعنی ترکیه، مدت هاست که محصولات برندهای بزرگ جهان را در خاک خود مونتاژ می نماید؛ به طوری که از نظر اندازه فراوری خودرو در رتبه سیزدهم واقع شده است. فورد، تویوتا، هوندا، فیات، هیوندای و رنو بعضی از خودروسازان مطرحی هستند که در ترکیه خودرو فراوری می نمایند. ترکیه در کنار همکاری با برندهای بزرگ، حالا برند اختصاصی توگ (TOGG) را برای فراوری انواع خودروی برقی دارد. براساس برنامه ریزی ها، سالانه باید 175 هزار شاسی بلند الکتریکی تحت این برند نوپا فراوری گردد.

برند توگ ماحصل سرمایه گذاری یک تاجر اهل استانبول با نام کان کورشون است. آقای کورشون روابط نزدیکی با رجب طیب اردوغان دارد و رئیس جمهور ترکیه جزو سرمایه گذاران این برند ملی به شمار می رود. آن طور که این تاجر استانبولی اعلام نموده است، یک خودروی مخصوص ریاست جمهوری به وسیله برند توگ طراحی و فراوری خواهد شد.

مصر و فراوری خودروی برقی کادیلاک لیریک

مصر دیگر کشوری است که میخواهد به غیراز واردات خودروهای برقی، به فراورینماینده آن ها تبدیل گردد. عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور این کشور، ابتدای سال جاری در اظهارنظری جالب گفت که شخصاً متعهد است فراوری خودروهای برقی را در مصر ببیند. در این راستا بعضی نشریات ادعا می نمایند کادیلاک لیریک که جزو جدیدترین و پیشرفته ترین خودروهای گروه جنرال موتورز است، تا سرانجام سال 2023 در کارخانه ای واقع در مصر مونتاژ خواهد شد. علاوه براین، همکاری با خودروسازان چینی دیگر گزینه ای است که روی میز مصری ها واقع شده است. مصری ها درحال راه اندازی و توسعه زیرساخت های لازم برای شارژ خودروهای برقی هستند. تعداد ایستگاه های شارژ در این کشور اکنون به رقم 440 واحد می رسد.

بد نیست اشاره کنیم در شرایطی که بسیاری از کشورها در پی سرمایه گذاری در زمینه توسعه زیرساخت ها و تشویق مردم به استفاده از خودروی برقی هستند، در کشور ما هنوز هیچ گام مهمی در این راستا برداشته نشده است.

5858

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 5 بهمن 1401 بروزرسانی: 5 بهمن 1401 گردآورنده: farzin-yeganeh.ir شناسه مطلب: 1707

به "ماجرای فراوری خودروهای تمام برقی در ترکیه، عربستان و مصر ، عکس (تور ترکیه)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماجرای فراوری خودروهای تمام برقی در ترکیه، عربستان و مصر ، عکس (تور ترکیه)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید