راز سکته نکردن کشف شد
به گزارش مجله یگانه، سلامت خبرنگاران : میوه و سبزیجات در پیشگیری از سکته بسیار موثر است.

سکته از شایع ترین عوامل مرگ و میر است.
به گزارش خبرنگاران، مطالعات نو محققان نشان داد که مصرف کم میوه و سبزیجات ممکن است منجر به مرگ میلیون ها نفر در اثر سکته مغزی و بیماری های قلبی گردد.
براساس گزارش سی جی تی ان، طبق برآوردهای صورت گرفته، از هر 7 مورد یک نفر به علت کاهش مصرف میوه و بعلاوه از هر 12 مورد یک نفر به علت مصرف کم سبزیجات جان خود را از دست می دهند.
بعلاوه محققان اعلام کردند که در سال 2010 ، 1.8 میلیارد نفر به علت مصرف کم میوه و یک میلیون نفر به علت کمبود مصرف سبزیجات، دچار بیماری های قلبی و عروقی شدند و مردند.
کاهش فشار خون با میوه و سبزیجات
لازم به ذکر است؛ میوه و سبزیجات منابع خوبی از فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی اکسیدان ها و فنول ها هستند که فشار خون و کلسترول را کاهش می دهند.
طبق این گزارش، محققان مصرف روزانه 300 گرم میوه (معادل 2 سیب کوچک) و 400 گرم سبزیجات (معادل 3 فنجان هویج خام) را توصیه می نمایند.
منبع: رکنا