عسل ممکن است سطح قند و کلسترول خون را بهبود بخشد

به گزارش مجله یگانه، عسل می تواند همه چیز را خوشمزه تر کند. از مرغ و ماهی گرفته تا نان و دسر و حتی به تنهایی نیز اگر به سادگی یک قاشق غذاخوری شیرینی می خواهید مفید خواهد بود.

عسل ممکن است سطح قند و کلسترول خون را بهبود بخشد

به گزارش خبرنگاران به نقل از یاهونیوز، اکنون نتیجه پژوهش های تازه نشان می دهند که عسل ممکن است سطح قند و کلسترول خون را نیز بهبود بخشد اگرچه بعضی از عسل ها ممکن است بهتر از انواع دیگر عسل باشند.

عسل یک ماده شیرین بدون شکر در نظر گرفته می گردد که می توان آن را به غذا یا نوشیدنی افزود و اغلب تصور می گردد که یکی از مواد شیرین بدون شکر سالم تر است. پژوهشگران دانشگاه تورنتو که نتایج یافته های شان اخیرا در نشریه Nutrition Reviews منتشر شده دریافته اند که عسل ممکن است چه تاثیری بر عوامل خطر متابولیسم قلب داشته باشد.

پژوهشگران در این بررسی مسئولیت ارزیابی سیستماتیک و متا بررسی را بر روی 18 کار آزمایی کنترل شده برعهده داشتند که بیش از 1100 شرکت نماینده را شامل می شد و به طور میانه دو ماه به طول انجامید.

در حالی که شرکت نمایندگان به طور کلی حدود دو قاشق غذاخوری عسل در روز مصرف می کردند در بررسی معین شد که عسل خام و عسل یک گل منفرد فواید مرتبط با سلامتی بسیاری دارند. از سوی دیگر، عسل فرآوری شده چندان فواید چشمگیری برای بدن نداشت.

توصیف خان پژوهشگر ارشد این مطالعه و پژوهشگر علوم تغذیه در دانشکده پزشکی دانشگاه تورنتو می گوید:این نتایج شگفت انگیز هستند، زیرا عسل حدود 80 درصد قند دارد.

او افزود:با این وجود، عسل ترکیب پیچیده ای از قند های رایج و کمیاب، پروتئین ها اسید های آلی و سایر ترکیبات فعال زیستی را نیز دارد که به احتمال زیاد از فواید چشمگیری برای سلامتی برخوردار هستند.

عسل سرشار از آنتی اکسیدان برای سلامت قلب است. عسل حاوی فلاونوئید ها و ترکیبات فنلی است. فلاونوئید ها آنتی اکسیدان های ضد التهابی هستند که توانایی جلوگیری از لخته شدن خون را دارند و ترکیبات فنلی خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند و از سلول ها در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می نمایند.

عسل خام و از یک منبع گل ایده آل تر از انواع دیگر است. عسل خام تحت روش های فرآوری قرار نگرفته است. بنابراین، مواد مغذی و آنتی اکسیدان های بیش تری نسبت به عسل های فرآوری شده در خود نگه می دارد.

در خصوص منبع خاص عسل هیچ مطالعه اساسی ای در خصوص این که کدام منبع گل برترین ترکیب را برای سلامت قلبی متابولیک دارد وجود ندارد، اما خوردن عسل در طبیعی ترین حالت هنوز برترین گزینه است.

یک یا دو قاشق غذاخوری عسل خام برای دریافت مواد مغذی مورد احتیاج شما کافی است. عسل در واقع یک غذای دارویی محسوب می گردد و در زمان های قدیم استفاده می شد. عسل نه تنها دارای فواید سلامت قلب و عروق است بلکه دارای خواص ضد میکروبی برای بهبود زخم و حتی تسکین سرفه خارش دار است.

منبع: فرارو
انتشار: 11 آذر 1401 بروزرسانی: 11 آذر 1401 گردآورنده: farzin-yeganeh.ir شناسه مطلب: 1679

به "عسل ممکن است سطح قند و کلسترول خون را بهبود بخشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عسل ممکن است سطح قند و کلسترول خون را بهبود بخشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید