طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی، خوراکی خوشمزه و جهانی
به گزارش مجله یگانه، در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر کاسترد را به شما عزیزان آموزش دهیم.
دسر کاسترد شکلاتی از انواع دسر های خوشمزه سرد و خنک است که بسیار معروف است. البته دسر کاسترد، در انواع گوناگون و روش های متفاوتی طبخ و سرو می گردد.
این دسر کاسترد شکلاتی برای انواع مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی روزمره بسیار عالی است. طعم عالی و خاص این دسر که البته به راحتی نیز تهیه می گردد و زمان کمی را صرف می نماید، ترکیب بسیار مجذوب کننده و جدیدی را ایجاد خواهد نمود. پیشنهاد می کنیم که با توجه به مواد اولیه ساده و دردسترس این نوع دسر و بعلاوه راحتی تهیه و آماده سازی آن، حتما این دسر خوشمزه و لذیذ را در منزل طبخ کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم
پودر کاسترد: 5 قاشق غذاخوری
شیر: 1 لیتر
شکر: 1 پیمانه
خامه: 4 قاشق چایخوری
کره: 2 قاشق چایخوری
روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: 100 گرم
وانیل: به میزان لازم
مراحل پخت
شیر را در ظرفی ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس پودر کاسترد و شکر را اضافه و مرتب مواد را هم بزنید تا غلیظ گردد.
کره آب شده و وانیل را نیز اضافه و بعد از مخلوط کردن حرارت را خاموش کنید.
کمی مایع کاسترد را با همزن برقی مخلوط کنید تا مایع کاملا رقیق گردد.
حالا مایع را در قالب مورد نظر خود بریزید و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.
برای آماده کردن سس شکلات کاسترد، خامه را در یک ظرفی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
خامه را نیز مرتب هم بزنید تا روان گردد.
سپس حرارت را خاموش نموده و روغن مایع و شکلات تخته ای را افزوده و هم بزنید.
حالا سس رقیق آماده شده را بر روی کاسترد بریزید و تزیین نمایید
منبع: گردشبان