طرز تهیه محلبی کادایف همراه ویدیو
به گزارش مجله یگانه، دسر بخش مجذوب کننده هر وعده غذایی است که مزه ها و لحظات شیرین زیادی را به یادمان می آورد. محلبی کادایف دسری از کشور ترکیه با طبعی گرم است که در کنار چای یکی از برترین ترکیب ها را می سازد. علاوه بر میهمانی ها این دسر خوشمزه و مقوی را می توانید در ایام ماه رمضان سر سفره افطار سرو کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه محلبی کادایف
- کره 50 گرم
- کادایف خشک 175 گرم
- شکر نصف پیمانه
- مغز گردو 100 گرم
- نشاسته ذرت سه قاشق سوپ خوری
- شیر پرچرب کاله خرید آنلاین نیم لیتر
- خامه صبحانه کاله خرید آنلاین 100 گرم
- شیر عسلی نصف قوطی
- پودر هل یک قاشق چای خوری
طرز تهیه محلبی کادایف
مرحله اول
برای آغاز کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب گردد. رشته های کادایف را به تابه اضافه کنید و با کره تفت دهید. شکر را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. مغز های گردو را هم خرد کنید و داخل کاسه بریزید .
مرحله دوم
یک کاسه بردارید و نشاسته ذرت، زرده تخم مرغ و شیر را درون کاسه با هم مخلوط کنید و داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر کمی داغ گردد. سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید. آرام هم بزنید تا غلظت مواد زیاد گردد سپس شیر عسلی را اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله سوم
یک قالب نسبتا گود به طول و عرض 20 سانتی متر بردارید. مخلوط رشته را کف قالب بریزید و از طریق یک قاشق آن را خوب پخش و کمی فشرده کنید. حالا مایه دسر را روی رشته ها بریزید. کمی هل روی مایه بریزید و مابقی رشته ها را اضافه کنید. دسر آماده است. کافی است آن را در یخچال قرار دهید تا خنک گردد. سپس با کمی خلال پسته و گل محمدی تزیین کنید. نوش جان !
منبع: کتاب کاله